Hjem Om meg Kategorier Videoer Kontakt

Om meg

Navn: Marit Serine Helgesen
Alder: 21
Sivilstatus: Gift
Hjemsted: Tysvær i Rogaland
Nåværende bosted: Bergen


Jeg heter Marit Serine Helgesen, og er en 20 år gammel jente fra Tysvær i Rogaland (litt utenfor Haugesund by).

Jeg bor i Bergen, hvor jeg tar en Bachelor i HR og Personalledelse ved Markedshøyskolen. Her bor jeg sammen med Per-Inge, og mine to søte katter, Tobias og Sofia.
Sommeren 2012 giftet jeg meg med mannen i mitt liv, Per-Inge. Da hadde vi vært kjærester i 5 fine år.  Han kan du lese mer om HER. Per-Inge er min helt, og han studerer til ingeniør i elektronikk og data på Sjøkrigsskolen.
Litt om hva jeg har drevet med de siste årene:
På videregående gikk jeg på en kristen internatskole som heter Lundeneset VGS. Anbefales! Her gikk jeg første året på Service og Samferdsel, andre året Salg, Service og Sikkerhet, og deretter Påbygging til  Generell Studiekompetanse tredje året..
Året etter tok jeg en matte-eksamen mens jeg jobbet og gikk på en ettårig landbruksskole der jeg utdannet meg til Agronom! Dette året bodde vi i en fin leilighet i Grinde, og storkoste oss der. Så sommeren 2013 flyttet vi til Bergen for å begynne på veien videre som studenter.

Jeg er en jente med mange interesser og lidenskaper. Fra jeg var liten har jeg spilt i korps, så jeg spiller Trombone på et OK nivå. Jeg har drevet med frivillig arbeid en del, både i ungdomsorganisasjonen MOT, konfirmantarbeid og leder for et ungdomstreff i Suldal i ett år. Jeg har vært opptatt av å være et godt forbilde for de som er yngre enn meg.
Jeg er oppvokst på et lite småbruk her i Tysvær, og er av denne grunn veldig veldig glad i dyr! På denne gården har vi hatt rasen Aberdeen Angus, men driver nå sau og har to hunder og en katt. På fritiden min liker jeg veldig godt å passe på mine fine tantebarn. Jeg er også veldig glad i å lage mat, og å spise god mat. Jeg setter pris på et glass vin i blant, men fester ikke veldig ofte.

Jeg liker å reise, og yndlingsreisemålet mitt er England. Andre steder jeg har vært:
Sverige
Danmark
Tyskland
Polen
Italia (Sicilia) og Piemonte (Nord-Italia)
Malta
Spania (Gran Canaria og Tenerife)
Singapore
Australia


Sånn ellers er jeg en blid og snill jente, som elsker å skrive og ta bilder. Jeg elsker kjæresten/mannen min Per-Inge over alt på jord, og jeg har også verdens beste vennegjeng som jeg er evig takknemmelig for!

Hvis du er interessert i å lese mer om bryllupet vårt, eller andre deler av livet mitt, så anbefaler jeg deg å trykke på menyknappen som heter «kategorier»! Her kan du sortere ut de temaene DU liker best å lese om!


Takk for at du stakk innom!

Bare spør hvis det er noe du lurer på!


Bildet ble tatt 01.11.2012


Bildet ble tatt 30.01.2014

Marit Serine Helgesen Naustvik.

7 kommentarer

marianne

23.09.2010 kl.15:35

kult at du har skreve om deg sjøl:)!^^

Jannike <3

02.10.2010 kl.07:03

<3 Kult foto rom på skolen !?

Nicce

Ingebjørg Rullestad

02.10.2010 kl.18:02

Fint bilde :-D

Karl Sigurd

27.11.2011 kl.20:32

Ingenting om jakt.....

anonym

27.12.2011 kl.12:29

Er du en mamma når du er 18 år ..SHIT o_O!!!

Marit Serine

27.12.2011 kl.13:47

Svar til anonym: Nei, hvor får du det fra??!

27.12.2011 kl.13:53

Anonym: haha les skikkelig :p

"Har lappen, og er stolt mamma til en liten, søt, nissan primera (en bil altså..)"

En bil!

Skriv en ny kommentar

MASHE NEWS:


Bryllupsplanlegging: TRYKK HER!

Spørreundersøkelse: TRYKK HER!
MASHE

Søk i bloggen

-LEGG MEG TIL SOM VENN-
Meld deg inn i facebookgruppen her!

MASHE

21, Tysvær

Marit Serine Helgesen Naustvik: Jeg er en 21 år gammel jente som blogger om livet mitt og ting som opptar meg. Studerer HR og personalledelse på Markedshøyskolen i Bergen. Som student er bloggen blitt nedprioritert, men det vil komme et par innlegg innimellom! Sjekk gjerne ut arkivet! Giftet meg 4. august 2012, med drømmemannen Per-Inge. Han tar utdannelse i Forsvaret, så det kan dukke opp noen blogginnlegg som Forsvarsfrue! Prøver å blogge variert, slik at det kan være noe for enhver smak :-) Skriv gjerne til meg på mail eller kommentar hvis du lurer på noe, eller hvis det er noe du savner på bloggen min.

Arkiv

hits