Hjem Om meg Kategorier Videoer Kontakt

God kveldssmoothie!

Nå når jeg er alene, er det ikke så fristende å stå og lage meg brødskiver dag ut og dag inn til frokost/kvelds/mellommåltid! (Det egentlige problemet er vel at brødet mugla før jeg rakk å komme halvveis på det en gang.) Jeg har derfor atter en gang slått meg på smoothiebølga. Smoothiebølga er en bølge av deilige, kalde, sunne, slurpende gode drinker hver dag. Og nå skal dere få kveldens smoothie-oppskrift!

(Dette er også et av mine mange forsøk på å slutte med sukkerholdig snadder)

Ingredz:
Yoghurt! (Tine Naturell Mild)
Agurk
Frosne jordbær
Frosne blåbær
Havregryn


Bare ta den mengden du selv vil av de forskjellige tingene. Jeg improviserer fra dag til dag. Et tips er å ikke ta ALT for mye om gangen. Hold deg til mellom 2-4 frukt/bær/grønnsaker, eller så vil ikke smakene komme frem. Et triks er å ta det bløte i bunn, av og til kan det stoppe opp litt i miksinga, men da rører du bare med ei skei.

Kameraet mitt bestemte seg forresten for å klikke underveis, men jeg pleier alltid å ha minst 1 dl havregryn oppi også. Du kan også ta mandler, nøtter, frø, korn, osv...Få litt fiber oppi så blir det et mer fullverdig måltid som du faktisk blir mett av!

KOS DEG!

Ingen kommentarer

Iselin Renée

02.07.2013 kl.08:18

Det så godt ut :)

Skriv en ny kommentar

MASHE NEWS:


Bryllupsplanlegging: TRYKK HER!

Spørreundersøkelse: TRYKK HER!
MASHE

Søk i bloggen

-LEGG MEG TIL SOM VENN-
Meld deg inn i facebookgruppen her!

MASHE

20, Tysvær

Marit Serine Helgesen: Jeg er en 20 år gammel jente som blogger om livet mitt og ting som opptar meg. Giftet meg 4. august 2012, med drømmemannen Per-Inge. Han skal ta utdannelse i Forsvaret fra høsten 2013, og jeg vil da blogge litt om livet som Forsvarsfrue! Jeg skal studere HR og Personalledelse på Markedshøyskolen, så det blir noen innlegg om dette også! Prøver å blogge variert, slik at det kan være noe for enhver smak :-) Skriv gjerne til meg på mail eller kommentar hvis du lurer på noe, eller hvis det er noe du savner på bloggen min.

Arkiv

hits