Hjem Om meg Kategorier Videoer Kontakt

Si hei til bereten

Per-Inge dro som sagt til Madla på mandag, og når han fikk uniform og beret (hodeplagg) så ville jeg ha bilde!!  Ingenting er så fint som mannfolk i uniform eller dress, og det vet jeg at mange av mine lesere er veeeeldig enige med meg i! Så da ville jeg ha bilde, og bilde fikk jeg!

Er det bare meg, eller er han usedvanlig kjekk her?
Jeg mener, han er jo alltid kjekk.... men det gjør seg med litt ekstra oppstrammet holdning og en fin hatt ;)

Hatten han har på hodet med sjøforsvaret sitt anker på, er forresten en "Beret". Læringskurven min er veldig bratt nå når det gjelder militærting. Jeg lærte foreksempel denne uka at de barberer Bereten for at den skal  bli lettere å forme til hodet. Merkelige greier!

 

Flere som har hatt sitt første møte med BERETEN denne uka?

Ingen kommentarer

Liker ! ha en fin kveld videre ! :))

Marita

01.08.2013 kl.07:35

Mann i uniform ER digg! ;) Har en "ting" for brannmenn, jeg. Jobber i kantinen på Kårstø, og da kommer det ofte brannmenn innom for å spise :) yum ;) hahaa! (selv om mange dessverre er litt i det eldste laget, da. Men den brannmannuniformen hjelper uansett godt på! :D)

MASHE

01.08.2013 kl.10:57

Marita: Du er ikke alene! Uniform er ikke feil i det hele tatt.
Gøy at du jobber i kantina på Kårstø! Der jobbet jeg hele sommeren og høsten 2012 :D Brannmennene der vil alltid ha kake (eller kakespade,haha) Håper du trives der da, jeg stoorkoste meg når jeg jobbet der :) Jobbet for det meste i admin, og litt på Tiljå..

Marita

01.08.2013 kl.18:14

Åå, gjorde du? :D så kult!

Jeg trives godt, syns bare det er i lengste laget å kjøre i 40 min hver vei :-/ Og den tunnellen blir jo bare utsatt og utsatt, så :P Jeg begynte der i Oktober 2012, så har vært der snart et år. På admin har jeg ikke vært mange gangene, kan nok telle det på én hand. Er for det meste på Tiljemyr og ute på DBØ og HKR :)

MASHE

01.08.2013 kl.23:06

Marita: Haha, da begynte du på den tiden jeg sluttet :) Så mange tilfeldigheter det er!
Ja det blir jo fort litt langt å kjøre... Har du planer om å fortsette der eller skal du studere eller noe? :) Ser du er 20 år, er du også 93-er? Gøy med litt "kjenninger" på blogg, selv om vi ikke har møtt hverandre er det morsomt å ha noe til felles! :) Jeg jobbet også på Tiljemyr, spesielt under stansen, da var jeg "smørbrød og baguett-sjef" haha. Gled deg virkelig til stans hvis ikke du har opplevd det enda ;)

Marita

02.08.2013 kl.06:57

Jøss! haha verden er liten ;P

Vel, jeg har fått beskjed av sjefen at etter september er det ikke mer behov for meg, for det kommer til å komme mye mindre folk som spiser i kantinen. Så jeg har søkt på andre jobber og skal på intervju. Så vi får se hva det blir til :) Vi skal ha en stor stans i September, så det kan jo bli interessant. Vi hadde en liten tidligere i år også, men det var egentlig ikke så veeldig stor forskjell.. Har ikke søkt på noe skole, mest fordi jeg ikke aaaner hva jeg vil bli "når jeg blir stor". Dessuten har jeg ikke lyst til å flytte vekk og bo på hybel og måtte betale på både det og på huslån.. Kan ikke forvente at sambo skal betale hele huset heller fordi jeg flytter vekk for å gå på skole :) Har hatt to år fri fra skole nå, så vi får se... Kanskje blir det skole på meg etter hvert. :) Er 92-modell :)

Skriv en ny kommentar

MASHE NEWS:


Bryllupsplanlegging: TRYKK HER!

Spørreundersøkelse: TRYKK HER!
MASHE

Søk i bloggen

-LEGG MEG TIL SOM VENN-
Meld deg inn i facebookgruppen her!

MASHE

20, Tysvær

Marit Serine Helgesen: Jeg er en 20 år gammel jente som blogger om livet mitt og ting som opptar meg. Giftet meg 4. august 2012, med drømmemannen Per-Inge. Han skal ta utdannelse i Forsvaret fra høsten 2013, og jeg vil da blogge litt om livet som Forsvarsfrue! Jeg skal studere HR og Personalledelse på Markedshøyskolen, så det blir noen innlegg om dette også! Prøver å blogge variert, slik at det kan være noe for enhver smak :-) Skriv gjerne til meg på mail eller kommentar hvis du lurer på noe, eller hvis det er noe du savner på bloggen min.

Arkiv

hits