Hjem Om meg Kategorier Videoer Kontakt

Lørdagskos med lussekatter

Etter eksamen på onsdag har jeg endelig klart å hente meg inn igjen. I hele høst har jeg vært så stressa og hatt så mye på planen, men nå har jeg endelig "tatt igjen" mitt eget stress, så nå kan jeg slappe litt mer av! På torsdag hadde jeg hviledag, var helt utkjørt etter alle eksamener vi har hatt. Så alle (lol) episodene av Lillyhammer sesong to som jeg ikke har hatt tid til før denne høsten. Kjempegøøy! I går (fredag) fikk jeg tatt den store julevasken! Så nå skinner leiligheten og jeg kan fokusere mer på lesingen til neste eksamen enn å tenke på hvor mye mer gøy det er å rydde og vaske.. I dag har jeg vært ute og måkt snø utenfor huset vårt, og øvd litt på eksamen. Så fikk jeg så lyst på lussekatter! Klarte ikke å holde meg lenger, har hatt lyst på det i hele høst! Siden det bare er 6 dager igjen til Luciadagen må det jo være innafor!
Per-Inge og gjengen kom hjem fra mestringsøvelsen i går, og det hadde gått veldig bra! Får ikke se han igjen før om 13 dager, men det er godt å kunne prate igjen i det minste :-) Nå blir det skypedate med han,
og så skal jeg kose meg med en øl og spise lussekatter til jeg spyr. I morgen blir det mer øving på eksamen! Woho!


Lussekatter er det beste i verden! Jeg bruker alltid oppskriften til Tine herfra med ekte safran i. Beste oppskriften jeg vet om!

Flere som har bakt noe godt i det siste?

#lucia #santalucia #lussekatter #eksamen

Én kommentar

Tiffany & Daisy

07.12.2013 kl.21:32

Elsker lussekatter! Håper å få bakt noen før 13.Desember :)

Mailinn Aske

08.12.2013 kl.12:09

De så kjempegode ut! :-D

Skriv en ny kommentar

MASHE NEWS:


Bryllupsplanlegging: TRYKK HER!

Spørreundersøkelse: TRYKK HER!
MASHE

Søk i bloggen

-LEGG MEG TIL SOM VENN-
Meld deg inn i facebookgruppen her!

MASHE

20, Tysvær

Marit Serine Helgesen Naustvik: Jeg er en 20 år gammel jente som blogger om livet mitt og ting som opptar meg. Giftet meg 4. august 2012, med drømmemannen Per-Inge. Han skal ta utdannelse i Forsvaret fra høsten 2013, og jeg vil da blogge litt om livet som Forsvarsfrue! Jeg skal studere HR og Personalledelse på Markedshøyskolen, så det blir noen innlegg om dette også! Prøver å blogge variert, slik at det kan være noe for enhver smak :-) Skriv gjerne til meg på mail eller kommentar hvis du lurer på noe, eller hvis det er noe du savner på bloggen min.

Arkiv

hits