Hjem Om meg Kategorier Videoer Kontakt

Snart få mannen hjem!

Nå har Per-Inge og alle han går med på UBHH på Madla bare en uke igjen. Per-Inge bestod mestringsøvelsen/avsluttende eksamen i lederskap, og har bare et lite kurs igjen. På fredag som kommer skal jeg og svigermor kjøre til Madla og være med på avslutningsmiddagen og vitnemålsutdelingen. Jeg gleder meg helt sinnsykt mye! Det å bo i Bergen mens mannen er på Madla (Stavanger) er ikke gøy, men det har gått bra for et halvt år. På fredag starter juleferien, og det skal bli helt fantastisk å tilbringe litt mer enn en helg sammen med min kjære! Etter juleferien begynner Per-Inge på Sjøkrigsskolen her i Bergen, så da blir han litt mer hjemme. Gleder meg utrolig mye til nyåret, med nye semesterfag, mannen i Bergen, og forhåpentligvis få bli litt bedre kjent med de han skal gå i klasse med.

I går tok de bilder, og hva er bedre enn en uniformert mann? Ikke så veldig mye spør du meg. Sjekk så fin:På onsdag har jeg min siste eksamen i HR-strategi, og jeg klarer ikke å vente med å bli ferdig med den og dra hjem.
Nå skal jeg snart en liten tur ned på Bondens Marked her i Bergen, noe jeg synes er utrolig artig. Det er et slags julemarked der forskjellige matprodusenter selger sine produkter, og det aller meste er kortreist og UTROLIG god mat. Jeg er helt forelsket i de tørkede eplene de har fra Hardanger, så nå skal jeg sjekke ut om det er mer igjen, kanskje kan jeg få fatt i noen julepresanger også. Stipendet kom jo i går! Anbefaler alle i Bergen å sjekke ut Bondens Marked. :-)

Ingen kommentarer

Keths!

14.12.2013 kl.13:54

Bare innom for å ønske deg en finfin lørdag :))

Skriv en ny kommentar

MASHE NEWS:


Bryllupsplanlegging: TRYKK HER!

Spørreundersøkelse: TRYKK HER!
MASHE

Søk i bloggen

-LEGG MEG TIL SOM VENN-
Meld deg inn i facebookgruppen her!

MASHE

20, Tysvær

Marit Serine Helgesen Naustvik: Jeg er en 20 år gammel jente som blogger om livet mitt og ting som opptar meg. Giftet meg 4. august 2012, med drømmemannen Per-Inge. Han skal ta utdannelse i Forsvaret fra høsten 2013, og jeg vil da blogge litt om livet som Forsvarsfrue! Jeg skal studere HR og Personalledelse på Markedshøyskolen, så det blir noen innlegg om dette også! Prøver å blogge variert, slik at det kan være noe for enhver smak :-) Skriv gjerne til meg på mail eller kommentar hvis du lurer på noe, eller hvis det er noe du savner på bloggen min.

Arkiv

hits