Hjem Om meg Kategorier Videoer Kontakt

Frisøren jeg aldri blir lei av å anbefale videre

Dere har sett meg skrive om dem før, og jeg kommer nok ikke til å slutte med det første.. Å finne en frisør man kan gå fast til er noe jeg har prøvd på i mange mange år, men jeg har aldri blitt skikkelig fornøyd. Før jeg satte mine ben inn på Hair & There Haugesund. Har ikke gått noe annet sted siden, og Per-Inge er også veldig fornøyd med servicen de har. Å være frisør har i det siste blitt en mer beskyttet tittel, men det er ingen garanti for hvilken kvalitet du får, og jeg skal love deg jeg har opplevd mye stygt når jeg har gått til frisører opp gjennom årene. Heldigvis slipper jeg det nå.

Siden jeg haranbefalt de så mange ganger til dere, kan man si at jeg ble ganske fornøyd når jeg hørte at Morten (han jeg går til) er blitt plukket ut til å være frisør i OL i Sotsji i vinter! Det er jo helt rått, og det beviser jo bare det jeg har sagt før, at denne mannen vet hva han holder på med. Dere kan se et klipp av Morten på Hair & There fra TV-Haugaland her:
s
TVH logo

Det er jo helt rått! Jeg gleder meg veldig til å få klippet meg igjen kommende torsdag.

Hair & There Haugesund sin facebookside

Hair & There sin hjemmeside

 

Flere som har en fast frisør de pleier å gå til?
(Hvis ikke: Prøv ut gjengen på Hair & There!)

Én kommentar

Hilde

16.12.2013 kl.14:59

Har ikkje hatt nåken faste på lenge. Men føle meg litt fornøyd nå. Gjekk te Hair & there nå for ei lito veka si og klypte meg (kom ikkje på at du anbefalte di eingong!) og e ganske fornøyd. Og nå kjeme du her og anbefale di igjen - haha!

Men e enige, dei på Hair & there e veldigt flinke! :)

MASHE

16.12.2013 kl.15:44

Sååå utrolig gøy at du ble fornøyd der :D Er veldig flinke folk...:-) Eg flytta timen min te i dag på grunn av begravelse, så nå e eg snauklipt og hår-lykkelig igjen :D

Skriv en ny kommentar

MASHE NEWS:


Bryllupsplanlegging: TRYKK HER!

Spørreundersøkelse: TRYKK HER!
MASHE

Søk i bloggen

-LEGG MEG TIL SOM VENN-
Meld deg inn i facebookgruppen her!

MASHE

20, Tysvær

Marit Serine Helgesen Naustvik: Jeg er en 20 år gammel jente som blogger om livet mitt og ting som opptar meg. Giftet meg 4. august 2012, med drømmemannen Per-Inge. Han skal ta utdannelse i Forsvaret fra høsten 2013, og jeg vil da blogge litt om livet som Forsvarsfrue! Jeg skal studere HR og Personalledelse på Markedshøyskolen, så det blir noen innlegg om dette også! Prøver å blogge variert, slik at det kan være noe for enhver smak :-) Skriv gjerne til meg på mail eller kommentar hvis du lurer på noe, eller hvis det er noe du savner på bloggen min.

Arkiv

hits