Hjem Om meg Kategorier Videoer Kontakt

Welcome to Bergen 2014!

I går, 4. januar, reiste jeg og Per-Inge til Bergen igjen, og fy søren så deilig å endelig få mannen til Bergen permanent! Ikke bare for et helgebesøk, men for å faktisk flytte hit han også! Denne dagen har vi gledet oss veldig mye til begge to, og det merket vi godt på stemningen! Til og med kattene var fornøyde over å komme tilbake til Bergen. På vei 'hjem' kjørte vi innom en Meny-butikk og kjøpte med oss blåskjell og fløte, slik at vi kunne feire at Per-Inge endelig bor i Bergen og at vi hadde vært gift i 17 måneder! Jeg klarte å trylle fram den BESTE blåskjellsuppen jeg har smakt i hele mitt liv! Unnskyld pappa! Den var helt fantastisk! Med to flasker vin, litt til suppa og litt mye til oss, ble det ikke annet enn et herremåltid uten sidestykke. Jeg kommer ikke over hvor god den suppen var, så det blir mest sannsynlig gjentagelse ganske kjapt! Neste gang jeg lager den kan jeg prøve å få lagt ut oppskrift her på bloggen. Kjekt å ha her, både for dere og meg! Etterpå fant vi en god film, og så fjollet vi og spiste after eight til klokken tre i natt. En ganske fin feiring med andre ord!


Suppeprogresjon! NAM!

   
Min fantastisk vakre mann, en fantastisk suppe og en fantastisk vin! Kan livet bli mer fantastisk da? Neppe!

Kjære alle venner som er "fattige studenter" eller bare veldig glad i god mat: Du finner ikke noe bedre enn blåskjellsuppe som også er VELDIG billig å lage! Så dette anbefales virkelig! Og ikke tro at du ikke liker det uten å prøve, for hvis du tilbereder det rett så blir det faktisk helt fantastisk.     Vi drakk en helt fantastisk vin til maten som du finner HER. (Bare 2009-varianten denne gangen) Vinen vi hadde i suppen/drakk mens vi lagde mat skal jeg anbefale en annen gang!

Dette måltidet min vinsurrete hjerne krevde hele to instagrambilder:

 

Kanskje vi allerede til helgen inviterer noen venner på suppe, for jeg kjenner jeg blir våt i munnen og sulten av å skrive dette innlegget! I morgen begynner Per-Inge på sjøkrigsskolen, mens jeg enda har en uke til med ferie. Herlig!

Flere som elsker blåskjell?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MASHE NEWS:


Bryllupsplanlegging: TRYKK HER!

Spørreundersøkelse: TRYKK HER!
MASHE

Søk i bloggen

-LEGG MEG TIL SOM VENN-
Meld deg inn i facebookgruppen her!

MASHE

20, Tysvær

Marit Serine Helgesen Naustvik: Jeg er en 20 år gammel jente som blogger om livet mitt og ting som opptar meg. Giftet meg 4. august 2012, med drømmemannen Per-Inge. Han skal ta utdannelse i Forsvaret fra høsten 2013, og jeg vil da blogge litt om livet som Forsvarsfrue! Jeg skal studere HR og Personalledelse på Markedshøyskolen, så det blir noen innlegg om dette også! Prøver å blogge variert, slik at det kan være noe for enhver smak :-) Skriv gjerne til meg på mail eller kommentar hvis du lurer på noe, eller hvis det er noe du savner på bloggen min.

Arkiv

hits