Hjem Om meg Kategorier Videoer Kontakt

Film fra Lundeneset

Det er fremdeles mange som sender meg kommentarer og mail med spørsmål om hvordan livet på Lundeneset er, og det er alltid veldig kjekt å kunne hjelpe! Det som er enda kjekkere, er når jeg blar gjennom bilder på LVS.no og ser at noen av de som har sendt meg mail, faktisk også har begynt der!

Nå har TV Haugaland laget en liten reportasje om Lundeneset som jeg syns var veldig fin! Så da må jeg dele den her også.

 

Hvis du er en av dem som har googlet "Lundeneset" og dukket opp på bloggen min, vil jeg bare si at Lundeneset er virkelig en skole du bør sette høyt opp på lista di over valg, for den skolen bringer med seg mye bra. Mange gode vennskap, utrolig mange minner, kunnskap, og listen fortsetter i det uendelige! Og ikke vær redd for å sende meg en kommentar eller mail hvis du lurer på noe, det er veldig kjekt å svare på sånne henvendelser! Hvis du vil se litt fra hvordan min tid på Lundeneset VGS var, kan du sjekke det ut under kategorien min: Livet på Lundeneset

Se filmen!

4 kommentarer

Anna Marie Parie

02.04.2014 kl.17:56

Nå må du snart blogga igjen di aperompa !!!!

MASHE

02.04.2014 kl.20:27

Anna Marie Parie: Du har så rett så rett! Kanskje eg får tid te å blogga litt nå når eksamen e ferdig :-)

Silje

03.04.2014 kl.20:24

Hei jeg liker fiskebasj! emm du er snill og kul og ikke to neser

MASHE

03.04.2014 kl.22:16

Silje: Jeg har aldri smakt fiskebasj, men er åpen for å prøve nye ting! Sikkert ikke noe værre enn lungemos, blodpudding, torskerogn, eller andre ting jeg jafser i meg med glede! Takk for kul kommentar <3 Gleder meg over at bloggen plutselig ble litt mer aktiv! Kanskje et blogginnlegg snart er på sin plass?

Helene

18.04.2014 kl.21:42

Fin blogg du har! Liker headeren!! :-D Hyggelig om du tar turen innom bloggen min! Ha en fin påske!!

Skriv en ny kommentar

MASHE NEWS:


Bryllupsplanlegging: TRYKK HER!

Spørreundersøkelse: TRYKK HER!
MASHE

Søk i bloggen

-LEGG MEG TIL SOM VENN-
Meld deg inn i facebookgruppen her!

MASHE

21, Tysvær

Marit Serine Helgesen Naustvik: Jeg er en 20 år gammel jente som blogger om livet mitt og ting som opptar meg. Giftet meg 4. august 2012, med drømmemannen Per-Inge. Han skal ta utdannelse i Forsvaret fra høsten 2013, og jeg vil da blogge litt om livet som Forsvarsfrue! Jeg skal studere HR og Personalledelse på Markedshøyskolen, så det blir noen innlegg om dette også! Prøver å blogge variert, slik at det kan være noe for enhver smak :-) Skriv gjerne til meg på mail eller kommentar hvis du lurer på noe, eller hvis det er noe du savner på bloggen min.

Arkiv

hits