Hjem Om meg Kategorier Videoer Kontakt

Update! Tilbake til bloggen?

Hei mine fine lesere! Hvis dere fremdeles finnes da? I følge statistikken min er det fremdeles mange innom for å se etter nye innlegg. Nå har jeg fått kjeft av både venner og noen familiemedlemmer, så da tenkte jeg å kanskje prøve å skjerpe meg litt. Jeg hadde behov for litt pause etter en tøff desember, men nå føler jeg at jeg har kontroll igjen! Dessuten gir det meg så mye å blogge - det er en fin måte å se tilbake på dager som har gått, spesielt for en person som meg som har hukommelse på nivå med en nanobakterie! Så hvorfor ikke?

Akkuratt nå er jeg midt inni en hektisk eksamensperiode. Først hadde vi to gruppeeksamener, som vi har levert. Jeg hadde min første individuelle eksamen på mandag, og nå gjenstår tre til i løpet av mai. Så er jeg ferdig med mitt første år som student! 6 eksamener på et semester er heavy, men det funker. Jeg hadde 7 eksamener i år, fordi jeg ikke var på den siste før jul på grunn av farfars dødsfall. Heldigvis har alt gått bra så langt med eksamener, og jeg er supermotivert til de tre siste! Jeg har endelig funnet en studieteknikk som funker for meg, og det merkes.

En litt humoristisk oppmuntring i eksamenslesingen, selv om det ikke er et alternativ "to fuck it all" ;-)

Spørsmål til meg selv og til dere, skal jeg begynne å blogge igjen?

3 kommentarer

Ziljus vaniljus

30.04.2014 kl.17:47

Jaa, fortsett å blogg, så kan eg lese bloggen din istedenfor å lese pensum, for det e mye kjekkere! :D

Anna m

01.05.2014 kl.19:14

Blogg mer !!! Fra din største fan !!!!

MASHE

01.05.2014 kl.22:20

Anna m: Skal prøve <3 Fra din største fan!

birgitte

05.05.2014 kl.21:14

sangen passe perfekt i den siste innspurten te de to siste eksamenane <3

Skriv en ny kommentar

MASHE NEWS:


Bryllupsplanlegging: TRYKK HER!

Spørreundersøkelse: TRYKK HER!
MASHE

Søk i bloggen

-LEGG MEG TIL SOM VENN-
Meld deg inn i facebookgruppen her!

MASHE

21, Tysvær

Marit Serine Helgesen Naustvik: Jeg er en 21 år gammel jente som blogger om livet mitt og ting som opptar meg. Studerer HR og personalledelse på Markedshøyskolen i Bergen. Som student er bloggen blitt nedprioritert, men det vil komme et par innlegg innimellom! Sjekk gjerne ut arkivet! Giftet meg 4. august 2012, med drømmemannen Per-Inge. Han tar utdannelse i Forsvaret, så det kan dukke opp noen blogginnlegg som Forsvarsfrue! Prøver å blogge variert, slik at det kan være noe for enhver smak :-) Skriv gjerne til meg på mail eller kommentar hvis du lurer på noe, eller hvis det er noe du savner på bloggen min.

Arkiv

hits