Hjem Om meg Kategorier Videoer Kontakt

17. mai 2014


Hvis noen måtte lure, er dette Rogalandsbunaden :-) Jeg og min søster har byttetlånt bunader i år, noe som er veldig kjekt. Jeg har egentlig Jærdrakten Karen (som også er fra Rogaland) men den har feiret 17. mai i Oslo sammen med søster!

17. mai har vi i år tilbringet i Bergen. Vi pleier alltid å være hjemme eller hos svigers, men siden jeg har eksamen på onsdag ble det mest praktisk å være her. Etter en koslig tur på byen på fredag, ble det på med bunad og finstasen for å få med oss togene her i Bergen. I Bergen leker de ikke 17. mai, her lever de for denne dagen! Vi fikk en veldig bra ståplass på Torgalmenningen i Bergen Sentrum, og fikk se det meste av tog. Per-Inge ble helt gira, har ikke sett så mye tog før i hele sitt liv. Må si jeg ble ganske imponert selv. Bergen strålte med sol og varmt vær, og vi koste oss noen timer i byen, traff venner og spiste gelato til vi nesten spydde. Akkuratt slik en 17. mai skal være! Utover kvelden dro vi til Per-Inge sin tidligere romkamerat i forsvaret, og fikk strålende oppvartning med grillmat, bobler i glasset og mye snadder. Utrolig koslig! Siden mange av oss er midt i eksamensperioden, og de aller fleste var temmelig trøtte, ble det ikke 17. mai-festing til langt på natt, men tvert i mot en sinnsykt god og lang natts søvn som vi begge trengte etter noen hektiske skoleuker.
Nå har jeg bare denne ene eksamenen igjen, så er det sommerferie fra studiene! Det blir helt fantastisk!Måtte jo bare ta noen skrytebilder, når jeg har en så utrolig flott mann i en så utrolig flott uniform!
Jeg utnevner meg selv til verdens heldigste jente hver dag ♥ Håper dere alle har hatt en fin 17.mai-feiring!

Én kommentar

Maren

19.05.2014 kl.18:30

DU VAR KJEMPEFIN! <33 eller, dere var fine begge to, men spesielt du hihi

Anna marie

23.05.2014 kl.14:15

Så koselig ! Dåkke va så vakre !!

Skriv en ny kommentar

MASHE NEWS:


Bryllupsplanlegging: TRYKK HER!

Spørreundersøkelse: TRYKK HER!
MASHE

Søk i bloggen

-LEGG MEG TIL SOM VENN-
Meld deg inn i facebookgruppen her!

MASHE

21, Tysvær

Marit Serine Helgesen Naustvik: Jeg er en 21 år gammel jente som blogger om livet mitt og ting som opptar meg. Studerer HR og personalledelse på Markedshøyskolen i Bergen. Som student er bloggen blitt nedprioritert, men det vil komme et par innlegg innimellom! Sjekk gjerne ut arkivet! Giftet meg 4. august 2012, med drømmemannen Per-Inge. Han tar utdannelse i Forsvaret, så det kan dukke opp noen blogginnlegg som Forsvarsfrue! Prøver å blogge variert, slik at det kan være noe for enhver smak :-) Skriv gjerne til meg på mail eller kommentar hvis du lurer på noe, eller hvis det er noe du savner på bloggen min.

Arkiv

hits