Hjem Om meg Kategorier Videoer Kontakt

Hallo i luken

Forrige innlegg handlet om 17. mai! VEEL! Vi er ikke i mai lenger. Jeg mener det er innafor å droppe all form for aktivitet på datamaskinen når man har hatt en så fantastisk sommer som sommeren 2014 hadde å by på! Jeg har hatt det helt utrolig bra i sommer, kanskje jeg kommer tilbake til det i et annet innlegg, det får vi se. 
Planen nå er å begynne å blogge litt igjen. Delvis på grunn av at jeg savner å skrive, delvis på grunn av at jeg vet at jeg skal være alene store deler av høsten, så da kan det være koslig å ha et sted å skrive litt. Per-Inge seiler om to uker på øvelse med Statsraad Lehmkuhl, og blir borte i rundt 10 uker. Hvis jeg blir flink å oppdatere litt her, kan han se hva jeg har gjort når han var borte. I tillegg er det alltid genialt å ha et sted der man kan titte innom når man lurer på hva man egentlig har drevet med de siste årene. ;-)
Jeg er som mange vet ikke så flink til å lage fotoalbumer eller bestille fotobøker, ting tar tid på det punktet, men å slenge inn et blogginnlegg i ny og ne kan jeg (kanskje) klare.

Nå skal jeg egentlig legge meg! Lurt å starte på et blogginnlegg da. Et blogginnlegg uten mål og mening utenom å fortelle at jeg kanskje er tilbake.

 Ting jeg har planer å blogge om snart: 
-Kursdilla mi
-Seilturen til Per-Inge
-Minneinnlegg om farfar (som jeg egentlig skulle lage for lenge siden)
-Skolestart
-Leiligheten i Bergen
-Tårevått innlegg om Sofia
-Ny katt (Åååh gled dere, hun er bare så ufattelig søt!)
 

Hvis jeg feiler og glemmer ut bloggen igjen, så er det stor sannsynlighet for at den listen blir fjernet. Eller hele innlegget blir fjernet.
Eller bare sletter hele bloggen.
Neida... 

Én kommentar

Camilla Malvine

12.09.2014 kl.12:56

Velkommen tilbake! :D

MASHE

16.09.2014 kl.14:53

Camilla Malvine: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

MASHE NEWS:


Bryllupsplanlegging: TRYKK HER!

Spørreundersøkelse: TRYKK HER!
MASHE

Søk i bloggen

-LEGG MEG TIL SOM VENN-
Meld deg inn i facebookgruppen her!

MASHE

21, Tysvær

Marit Serine Helgesen Naustvik: Jeg er en 21 år gammel jente som blogger om livet mitt og ting som opptar meg. Studerer HR og personalledelse på Markedshøyskolen i Bergen. Som student er bloggen blitt nedprioritert, men det vil komme et par innlegg innimellom! Sjekk gjerne ut arkivet! Giftet meg 4. august 2012, med drømmemannen Per-Inge. Han tar utdannelse i Forsvaret, så det kan dukke opp noen blogginnlegg som Forsvarsfrue! Prøver å blogge variert, slik at det kan være noe for enhver smak :-) Skriv gjerne til meg på mail eller kommentar hvis du lurer på noe, eller hvis det er noe du savner på bloggen min.

Arkiv

hits