Hjem Om meg Kategorier Videoer Kontakt

Einherjeren min!

På fredag (12. september) skulle det være Blot på Sjøkrigsskolen der Per-Inge nå går i 1. klasse. Selve blotet var bare for elevene og ansatte på skolen, men jeg kan prøve å forklare hva det er ut i fra det jeg har fått inntrykk av. Sjøkrigsskolen sin studentforening kalles Valkyrien, og hele "imaget" er bygget på det norrøne. Derfor lager de noen arrangementer som er inspirert av det norrøne og med navn fra det norrøne. (Baren på Sjøkrigsskolen heter Valhall, for å ta et eksempel.) Dette Blotet er på en måte en fest der sjefen/rektoren er med, samt noen av lærerne. Det blir spist god mat og drukket deilig drikke (og Mjød selvsagt) og det blir kåret noen "Einherjere". Elevene kan på forhånd nominere andre elever til å bli Einherjere, og så blir det valgt ut noen som får hedersbevis. Gøyalt opplegg! I år var det fem stk som ble Einherjere, to stk fra 3. klasse, to stk fra 2. klasse, og en fra 1. klasse. Etter kåringen er det fest, og da fikk jeg også komme..

 
Når jeg kom til skolen var det dette synet som møtte meg: En strålende Per-Inge som stolt viste fram at HAN hadde blitt Einherjer!

Dette hadde han ikke forventet, og ble selvfølgelig dritkry glad og takknemmelig. Jeg forstår godt hvorfor han har fått dette hedersbeviset når jeg ser hvor hardt han jobber og hvordan han engasjerer seg i saker og ting, og det var også mange andre som påpekte at prisen var fortjent ut over kvelden. Gøy når man får igjen for hardt arbeid og bra innsats! Han fikk en fin kopp som skal bli gravert med navnet hans på, et fint hedersbevis som allerede har fått plass på veggen her i leiligheten, og en medalje fra valkyrien        
                  Tvang en kjekking til å ta noen bilder av oss! Er ikke så ofte vi ser så bra ut samtidig, om det er lov å si. Haha!

 

Det er så typisk Per-Inge... Når jeg er proppfull av forelskelse, beundring og stolthet, og ikke tror jeg kan bli mer stolt av han, så får han en slik utmerkelse som bare gjør meg ENDA stoltere. Denne mannen er noe for seg selv, det er i alle fall sikkert!

Elsker deg, Einherjeren min!!!

Ingen kommentarer

Maren

17.09.2014 kl.23:51

Åå jeg blir helt forelsket i forelskelsen deres herregud <33<3

Skriv en ny kommentar

MASHE NEWS:


Bryllupsplanlegging: TRYKK HER!

Spørreundersøkelse: TRYKK HER!
MASHE

Søk i bloggen

-LEGG MEG TIL SOM VENN-
Meld deg inn i facebookgruppen her!

MASHE

21, Tysvær

Marit Serine Helgesen Naustvik: Jeg er en 21 år gammel jente som blogger om livet mitt og ting som opptar meg. Studerer HR og personalledelse på Markedshøyskolen i Bergen. Som student er bloggen blitt nedprioritert, men det vil komme et par innlegg innimellom! Sjekk gjerne ut arkivet! Giftet meg 4. august 2012, med drømmemannen Per-Inge. Han tar utdannelse i Forsvaret, så det kan dukke opp noen blogginnlegg som Forsvarsfrue! Prøver å blogge variert, slik at det kan være noe for enhver smak :-) Skriv gjerne til meg på mail eller kommentar hvis du lurer på noe, eller hvis det er noe du savner på bloggen min.

Arkiv

hits