Hjem Om meg Kategorier Videoer Kontakt

"Hold av helgen, søta..."

Etter festen på Sjøkrigsskolen på fredag, sto vi opp og spiste frokost på et humant tidspunkt, og så var det bare å rydde og styre på, for vi hadde nemlig flere kjekke planer for helgen! Den 23. september drar Per-Inge fra meg og blir borte til langt uti advent. Så i forrige uke sa han til meg at jeg måtte holde av helgen, fordi han hadde noen planer for oss. Syns dette var en veldig fin ting av han å si, for det er så gøy å ha noe å se fram til midt i uka! 

Vi hoppet inn i bilen og kjørte uniformen hans på rens, før vi satte kursen mot VOSS! Jeg eeeeeeer såååå forelska i Voss! Gjett om det var god stemning i bilen! Vi koste oss med musikk, druer og snadder. Når jeg og Per-Inge kjører bil så er det duetter og konserter fra ende til annen. Da vi nærmet oss Voss byttet jeg ut synging med intens gloing ut vinduet og "Woooow, det eeeeer så fiiint her!" "Wow så nydlig" "Her skal vi bo når vi blir voksne!" Det sinnsykt fine og varme været gjorde ikke Voss noe styggere. Vi sjekket inn på Oppheim Hotel & Resort og bestilte bort på Malin Restaurant og Sushi i Voss sentrum. 

              
     Vi fikk et megastort rom med stue og kjøkken, og verandautsikt mot vannet! Så tok vi en selfie på vei til heisen og DATE!


Foretter til oss begge ble vårruller. De var så gode og jeg får fremdeles vann i munnen når jeg tenker på de! Til hovedrett tok jeg:


OKSE INDREFILET MED RØDVINDSAUS -serveres med aspargesbønner, sopp, syltet løk, rødvinssaus og fløtegratinerte poteter


Og Per-Inge bestilte ANDEBRYST MED APPELSINSAUS -serveres med linser, syltet løk, asparges og fløtegratinerte poteter.


Hjemmelaget sjokoladefondant til dessert på deling :-)

    
                   Mission make your wife happy COMPLETED 


Datenight Voss edition! ♥ 


Neste morgen stod vi opp tidlig, spiste hotellfrokost, og hoppet i bilen igjen. Denne gang til Voss Rafting Senter. Siden dette var en spontan tur og vi hadde planlagt hva vi skulle bedrive dagen med kvelden før, hadde de bare ledig plass på familierafting. Dette var jo ikke det mest utfordrende for å si det mildt. (Lite vann i elven, så godt som ingen strøk, aldersgrense 5 år, need I say more?) Men vi koste oss likevell vi! Sammen med to barnefamilier la vi i vei på det jeg omdøpte til "Voss Meditation Tour". 


Du kan trygt ta med ungene dine på Voss familierafting! Vi har testa det ut for deg!


Vi veltet ut av disse båtene, men vi gjorde det vel og merke med vilje for å få badet litt mer. Vi hadde helt latterlig fint vær, og det var opp mot 20 grader i luften, og heller ikke en ille temperatur i elven! Så det var faktisk en kjempedeilig tur!


Vi skal tilbake hit og teste ut noen litt heftigere elver, det er helt sikkert!

 
Etterpå kjørte vi til Voss Sentrum og spiste middag på Vossevangen Grill- og Steakhouse før vi kjørte hjem til Bergen igjen.
Jeg hadde indrefilét av lam fra Voss ♥ og Per-Inge hadde Cowboyburger. Maten her var knall den også!Tusen takk for en kjempekjekk helg, vakre, snille, gode mannen min!

Ingen kommentarer

Anna marie

19.09.2014 kl.09:22

Så koselig det såg ut !!

Skriv en ny kommentar

MASHE NEWS:


Bryllupsplanlegging: TRYKK HER!

Spørreundersøkelse: TRYKK HER!
MASHE

Søk i bloggen

-LEGG MEG TIL SOM VENN-
Meld deg inn i facebookgruppen her!

MASHE

21, Tysvær

Marit Serine Helgesen Naustvik: Jeg er en 21 år gammel jente som blogger om livet mitt og ting som opptar meg. Studerer HR og personalledelse på Markedshøyskolen i Bergen. Som student er bloggen blitt nedprioritert, men det vil komme et par innlegg innimellom! Sjekk gjerne ut arkivet! Giftet meg 4. august 2012, med drømmemannen Per-Inge. Han tar utdannelse i Forsvaret, så det kan dukke opp noen blogginnlegg som Forsvarsfrue! Prøver å blogge variert, slik at det kan være noe for enhver smak :-) Skriv gjerne til meg på mail eller kommentar hvis du lurer på noe, eller hvis det er noe du savner på bloggen min.

Arkiv

hits