Hjem Om meg Kategorier Videoer Kontakt

Per-Inge seiler med Statsraad Lehmkuhl

De fleste som kjenner meg/følger meg vet at Per-Inge er på seiltur nå, med selveste Statsraad Lehmkuhl! De seiler i ca 3 mnd, og det er en del av lederutdanningen på Sjøkrigsskolen. Jeg kan skrive mer om dette en annen gang, men jeg må bare legge ut litt info så dere som vil kan følge med.

Her er karttjenesten der man kan se hvor langt de er kommet, den finner du også ved å trykke HER. Da kommer du også til daglige oppdateringer fra Kapteinen.

Disse daglige oppdateringene kan du også finne på Statsraad Lehmkuhl sin facebookside.


Man kan også følge MarineTraffic sine oppdateringer, disse har vi opplevd har vært litt mer ustabile til tider, men noen ganger fungerer det også bra. Det finner du ved å trykke på DENNE linken og deretter trykke på "siste mottatte posisjon".

 


Bilde jeg tok på avreisedagen, tirsdag 23. september. Gleder meg til de kommer seilende inn i Bergen igjen 7. desember!

Per-Inge har også invitert meg med på seiltur i 2015 med denne nydlige seilskuta! Gleder meg helt ufattelig mye til det!!! 

4 kommentarer

Beate Martinsen

09.01.2015 kl.16:15

Heisan!!! Jeg heter Beate Martinsen og er kommunikasjonsrådgiver for VisitRoma.no Jeg ser du harvært i Roma, og lurte derfor på om du kunne tenke deg å dele dine Roma-tips? Send meg en e-mail om du synes det høres kjekt ut! Med vennlig hilsen Beate Martinsen.

MASHE

29.01.2015 kl.17:08

Beate Martinsen:
Hei Beate! Jeg har ikke vært i Roma. Jeg har vært en gang på Sicilia, og en gang i Piemonte. Ellers håper jeg at jeg kan reise til Roma snart, det er jo så vakkert! Med vennlig hilsen Marit Serine!

Oddstips

02.03.2015 kl.17:53

Ikke noe mer blogging? Hadde vært cool å høre hvordan seilasen gikk :)

MASHE

14.03.2015 kl.23:44

Hei! Jeg skal begynne å blogge igjen snart, kanskje jeg kan lage et innlegg om hvordan det gikk på seilaset :-) Takk for tilbakemelding! :-)

Skriv en ny kommentar

MASHE NEWS:


Bryllupsplanlegging: TRYKK HER!

Spørreundersøkelse: TRYKK HER!
MASHE

Søk i bloggen

-LEGG MEG TIL SOM VENN-
Meld deg inn i facebookgruppen her!

MASHE

22, Tysvær

Marit Serine Helgesen Naustvik: Jeg er en 21 år gammel jente som blogger om livet mitt og ting som opptar meg. Studerer HR og personalledelse på Markedshøyskolen i Bergen. Som student er bloggen blitt nedprioritert, men det vil komme et par innlegg innimellom! Sjekk gjerne ut arkivet! Giftet meg 4. august 2012, med drømmemannen Per-Inge. Han tar utdannelse i Forsvaret, så det kan dukke opp noen blogginnlegg som Forsvarsfrue! Prøver å blogge variert, slik at det kan være noe for enhver smak :-) Skriv gjerne til meg på mail eller kommentar hvis du lurer på noe, eller hvis det er noe du savner på bloggen min.

Arkiv

hits