Hjem Om meg Kategorier Videoer Kontakt

Starter opp bloggen igjen!

Nå har jeg bestemt meg for å prøve å blogge litt igjen! Vi har flyttet til et nytt hus her i Bergen, og i den forbindelse trenger jeg et sted å legge ut bilder etter hvert som vi gjør klar rommene! I tillegg er det så gøy å ha et sted å se tilbake på ting jeg har gjort! Dersom det ikke går bra denne gangen er det vel bare å innse at det er over og ut, men jeg gir denne bloggen en sjangse til! Den gikk jo så bra i så mange år, så hvorfor skulle det ikke gå bra nå?

En forandring siden min forrige bloggperiode, er at jeg nå har flyttet bloggen til Bergen kommune. Jeg håper dette kan gi meg noen nye spennende lesere!

Sånn ser jeg ut nå:

    

  

 

 

3 kommentarer

Marita

16.03.2015 kl.14:54

Jippii!!:D

Glede mg t å fulla livet ditt i Bergen ^^

MASHE

16.03.2015 kl.22:29

Marita: Ja ikkje sant :D Eg og! Fnis!

birgitte

17.03.2015 kl.10:41

Jippi :D

Skriv en ny kommentar

MASHE NEWS:


Bryllupsplanlegging: TRYKK HER!

Spørreundersøkelse: TRYKK HER!
MASHE

Søk i bloggen

-LEGG MEG TIL SOM VENN-
Meld deg inn i facebookgruppen her!

MASHE

22, Bergen

Marit Serine Helgesen Naustvik: Jeg er en 22 år gammel jente som blogger om livet mitt og ting som opptar meg. Studerer HR og personalledelse på Markedshøyskolen i Bergen. Som student er bloggen blitt nedprioritert, men det vil komme et par innlegg innimellom! Sjekk gjerne ut arkivet! Giftet meg 4. august 2012, med drømmemannen Per-Inge. Han tar utdannelse i Forsvaret, så det kan dukke opp noen blogginnlegg som Forsvarsfrue! Prøver å blogge variert, slik at det kan være noe for enhver smak :-) Skriv gjerne til meg på mail eller kommentar hvis du lurer på noe, eller hvis det er noe du savner på bloggen min.

Arkiv

hits