Hjem Om meg Kategorier Videoer Kontakt

Stjernene

I det nye huset vårt har vi en stor loftstue som vi har bestemt oss for å bruke som soverom. VIP-soverom for oss selv, selvsagt. På dette rommet er det et skråtak med et stort vindu. Når jeg ligger i senga når jeg har lagt meg, så har jeg altså muligheten til å kikke rett opp i verdensrommet! Det er helt fantastisk ubeskrivelig å sovne under stjernehimmelen. Det skjer selvsagt ikke hver kveld, siden jeg bor i Bergen som ikke akkurat er kjent for å være en skyfri by.

Kvelden før du dro lå vi og pratet litt før vi sovnet, og da ble vi enige om å se opp på himmelen og tenke på hverandre i ny og ne. Dette pleier vi jo alltid å gjøre. Det er noe med det å kikke opp på himmelen som føles større enn oss selv. Spesielt når vi savner hverandre. Det er så fint å tenke på at kanskje...KANSKJE står du akkurat nå og kikker opp på stjernehimmelen og tenker på meg. Og jeg kikker på stjernene og tenker på deg også.

Hver eneste dag pleier vi å avslutte med å si at vi elsker hverandre. Enten det er når vi ligger ved siden av hverandre, over telefon når vi er borte fra hverandre, eller over SMS fordi den ene -eller begge er opptatt med noe annet. Men hver eneste kveld sier vi det. Da er det så rart de gangene du er på øvelse og vi ikke får sagt det. Jeg gleder meg alltid til å si det til deg igjen. Det gjør meg så glad innvendig! Spesielt når du stråler opp og sier at du elsker meg og. I høst når du seilte i nesten 3 måneder ble jeg vant til å leve uten det. Også da ble stjernehimmelen en trøst. Det er vår måte å si til hverandre at vi elsker hverandre, når vi ikke har muligheten til å gjøre det selv. Jeg ligger i sengen min nå. Det er lørdagskveld, og jeg er litt småforkjølet og har lagt meg tidlig. Det er helt mørkt i rommet, og lyden av oppvaskmaskinen som jobber nattskift durer og går i bakgrunnen. Jeg kikker opp, ut vinduet, og i det samme øyeblikket hører jeg deg. Stemmen din. Som hvisker "eg elske deg jentå mi". Jeg ser stjerner. Tusenvis. De glitrer der oppe på himmelen, akkuratt slik øynene dine glitrer når du sier at du elsker meg.
"Elsker deg og!" Er det siste jeg tenker før jeg sovner.

[Skrevet 14.03.15, når Per-Inge var på vinterøvelse.]

 

2 kommentarer

Anna Banna

18.03.2015 kl.19:39

Så fint skreve ! og så koselig å lesa ! <3

MASHE

18.03.2015 kl.22:21

Ditt svar:

Takk <3

Skriv en ny kommentar

MASHE NEWS:


Bryllupsplanlegging: TRYKK HER!

Spørreundersøkelse: TRYKK HER!
MASHE

Søk i bloggen

-LEGG MEG TIL SOM VENN-
Meld deg inn i facebookgruppen her!

MASHE

22, Bergen

Marit Serine Helgesen Naustvik: Jeg er en 22 år gammel jente som blogger om livet mitt og ting som opptar meg. Studerer HR og personalledelse på Markedshøyskolen i Bergen. Som student er bloggen blitt nedprioritert, men det vil komme et par innlegg innimellom! Sjekk gjerne ut arkivet! Giftet meg 4. august 2012, med drømmemannen Per-Inge. Han tar utdannelse i Forsvaret, så det kan dukke opp noen blogginnlegg som Forsvarsfrue! Prøver å blogge variert, slik at det kan være noe for enhver smak :-) Skriv gjerne til meg på mail eller kommentar hvis du lurer på noe, eller hvis det er noe du savner på bloggen min.

Arkiv

hits