Hjem Om meg Kategorier Videoer Kontakt

Klar for ball!

Hei og god onsdag til dere!

I dag er jeg i ekstra godt humør, for i natt kommer mannen min hjem fra vinterøvelsen! Uken har gått superfort, og jeg har hatt det så utrolig gøy mens han har vært borte, men er jo godt å få han hjem og. Mens han har vært borte har fokus vært på å lage ferdig kontoret vårt, rydde bort esker og rot fra flyttingen og ha det gøy og være sosial. 

Over til overskriften, i helgen skal vi ha tidenes party-helg! På fredag er det tid for revy og "Ankerøl" på Sjøkrigsskolen. Da er det på med partykjolen og festsmilet, gleder meg sånn! Så når jeg våkner på lørdag er det rett til frisøren for å få satt opp håret, vi skal nemlig på BALL på lørdag! Det er tid for Sjefens Ball på Sjøkrigsskolen, et årlig ball, som vi er så heldige å ha fått billetter til. Kjolen henger klar, skoene er pusset og impregnert, neglene mine er på stell, alt er klart. Om kvelden på ballet skal man bytte kjole til noe mindre formelt, så denne helgen blir det tre penkjoler som må i bruk. Jeg har hengt opp fem på kontoret, men har ikke helt bestemt meg for hvilke jeg skal bruke.På lørdag var jeg med Synne, en av "sjømannsbrudene", for å fikse neglene til ballet. Jeg tenkte å lage et eget innlegg om dette, men må ta med noen bilder nå og, det var så utrolig gøy! Anbefaler alle jenter å gjøre dette med venninner :-)


Ble så fonøyd med resultatet! 


Hvis noen lurer på hvordan det er å være forsvarsfrue :-) Man blir vandt med å vaske uniformer. STORE mengder uniformer! 


Det å vaske uniformer ble veldig glamorøst når neglene er så fine! Ikke hver dag man føler seg som en dronning på sitt eget vaskerom.


Utsikten fra terrassen vår. Vi har hatt så SJUKT fint vær i Bergen denne uken! Så fint at fregnene mine er tilbake! HURRA!!


På søndag hadde jeg besøk av Silje, som også er en av "sjømannsbrudene"! Vi grillet, pratet og hadde årets første ute-tanning!


Sommerstemning i april
Veldig viktig å stelle skoene sine!!! Det hvite paret og det svarte paret er av skinn, så de ble pusset så fine og pene, og så impregnerte jeg alle sammen. De i sølv skal jeg ha til gallaen på ballet :-)

En liten sniktitt på ballkjolen min må vel være lov?

Ser den fin ut? Kjenner jeg gleder meg veldig til å knytte den på meg på lørdag! For ja, den har knytting bak ♥
Og mannen skal ha en utrolig FIN uniform på seg!!! Den er helt ny, så jeg gleder meg sånn til å se han i den!

2 kommentarer

birgitte

18.03.2015 kl.17:26

Glede meg te å sjå bilder ette ballet på lørdag :D

MASHE

18.03.2015 kl.17:27

birgitte: Ja! Håper jeg får tatt noen bilder :D

Skriv en ny kommentar

MASHE NEWS:


Bryllupsplanlegging: TRYKK HER!

Spørreundersøkelse: TRYKK HER!
MASHE

Søk i bloggen

-LEGG MEG TIL SOM VENN-
Meld deg inn i facebookgruppen her!

MASHE

22, Bergen

Marit Serine Helgesen Naustvik: Jeg er en 22 år gammel jente som blogger om livet mitt og ting som opptar meg. Studerer HR og personalledelse på Markedshøyskolen i Bergen. Som student er bloggen blitt nedprioritert, men det vil komme et par innlegg innimellom! Sjekk gjerne ut arkivet! Giftet meg 4. august 2012, med drømmemannen Per-Inge. Han tar utdannelse i Forsvaret, så det kan dukke opp noen blogginnlegg som Forsvarsfrue! Prøver å blogge variert, slik at det kan være noe for enhver smak :-) Skriv gjerne til meg på mail eller kommentar hvis du lurer på noe, eller hvis det er noe du savner på bloggen min.

Arkiv

hits