Hjem Om meg Kategorier Videoer Kontakt

Sjefens Ball på Sjøkrigsskolen!

I går var det duket for årets vakreste eventyr, nemlig Sjefens Ball på Sjøkrigsskolen! 
Det var en utrolig flott event, og dere skulle virkelig sett alle de flotte mennene i uniform, og alle de nydelige damene i vakre kjoler! WOW!
Akkurat som ballet på slottet i Askepottfilmen, bare at dette var helt på ekte. Vi har dessverre en defekt kameralader, så vi tok ikke kjempemange bilder ut over kvelden, og planen vår med å ta et gruppebilde av alle sjømannsbrudene*.
Kvelden startet med mingling, før vi ble ropt opp parvis og hilset på sjefen, sjefens kone og ballformann. Deretter gikk vi ned i Vinland og minglet mer og fikk velkomstdrink. Vi møtte mange av våre venner og bekjente, og det var så koselig å se alle sammen så pyntet og fine! Etter en liten stund var det tid for middagen, og vi gikk opp i aulaen/ballsalen der det var dekket nydelige bord. God mat og drikke, morsomme taler og god stemning gjennom hele fire retter! Etter middagen var det et utrolig bra fyrverkerishow utenfor! Det er et av de fineste jeg noen gang har sett. Håper flere i Bergen fikk gleden av å se det! 
Etter kaffe avec** ble ballsalen igjen åpnet og da hadde det kommet storband fra Sjøforsvarets Musikkorps som skulle spille for oss. Vi danset Polonaise, og etter en liten stund gikk det over i vanlig selskapsdans med vals og sving! Vi var hele gjengen på dansekurs for noen uker siden, og jeg og Per-Inge var på dansegulvet hele tiden mens de spilte! Det var veeeeldig gøy, vi er begge to sinnsykt glade i å danse, og når det var storband ble det jo enda gøyere. Danseseansen ble avsluttet med at alle sang nasjonalsangen, før vi gikk ned i Valhall*** for nachspiel. Da ble det tid for både kjolebytte og skobytte for min del, og ikke lenge etter dro vi sammen med naboene hjem til oss og tok et nach-nach eller hva man skal kalle det, med høy sigarføring for mannfolkene sin del!
Vi var vel ikke i seng før halv 5 tror jeg, og vi storkoste oss fra begynnelse til slutt! Her kommer bildedrysset: 


Før ballet fikk jeg oppsatt hår hos Curly Frisør på Vestkanten Storsenter.         
Kjolen min er kjøpt på kjolebutikken Eva Sandi i Bergen.


Helt til venstre på dette bildet sitter jeg, og det sjalet jeg har over skuldrene er faktisk et sjal som mamma brukte på ball da hun gikk på videregående! Er ikke det utrolig fint og koselig og tenke på!!? Ser forresten ut som at jeg har sagt noe morsomt! Win.


Forrett: Hummer og laksesashimi i trøffelaioli med urtecoulis, spirer, epler og sprøstekt toast.


Modne oster servert med bananbrød og Aprikoschutney.


Sjokoladeterte anrettet med pasjonsfruktbavoraise, bringebærgele og bringebærsorbet.Et fantastisk ball! Hvis du noen gang får muligheten til å være med på dette, så TAKK JA! Det er en opplevelse for livet.

 

 


*Sjømannsbrudene er noen av kjærestene til guttene på trinnet til Per-Inge, vi finner på mye gøy sammen!
**Kaffe avec, er kaffe servert med noe sterkt, som Cognac og Baileys.  
***Baren på Sjøkrigsskolen heter Valhall. 

8 kommentarer

emilie

22.03.2015 kl.21:17

fine bilder!

Ziljus

22.03.2015 kl.21:36

Det så og hørtes veldig gøy ut! :D og så fine dåkke begge va i finstasen!! :)

Synne

23.03.2015 kl.08:21

Å, jeg elsker slike arrangement! Jeg fikk være med på Gardeball i Gamle Logen da en venn av meg var ferdig i Garden, og det var en storslagen kveld. Her i Oslo er det dessuten galla ved Studentersamfundet to ganger i året - kanskje dere har lignende tradisjoner I Bergen? Er også med på et juristball hver høst. Nå høres jeg sikkert ut som den fanatikeren, haha, men det er jo så gøy å pynte seg skikkelig!

Maten ser nydelig ut, og dere er et flott par!

Iselin Renée

23.03.2015 kl.15:31

kjempe fin kjole :)

MASHE

24.03.2015 kl.14:52

emilie: Tusen takk!

MASHE

24.03.2015 kl.14:53

Ziljus: Tusen takk :D Ja det var kjempegøy!

MASHE

24.03.2015 kl.17:48

Synne: Ikke sant? Det er så gøy! Høres ut som du har vært på en del ball ja :) Jeg har ikke vært på noe studentball i Bergen, men kan jo være de eksisterer!
Tusen takk :-)

MASHE

24.03.2015 kl.17:48

Iselin Renée: Tuuusen takk søte deg!

Skriv en ny kommentar

MASHE NEWS:


Bryllupsplanlegging: TRYKK HER!

Spørreundersøkelse: TRYKK HER!
MASHE

Søk i bloggen

-LEGG MEG TIL SOM VENN-
Meld deg inn i facebookgruppen her!

MASHE

22, Bergen

Marit Serine Helgesen Naustvik: Jeg er en 22 år gammel jente som blogger om livet mitt og ting som opptar meg. Studerer HR og personalledelse på Markedshøyskolen i Bergen. Som student er bloggen blitt nedprioritert, men det vil komme et par innlegg innimellom! Sjekk gjerne ut arkivet! Giftet meg 4. august 2012, med drømmemannen Per-Inge. Han tar utdannelse i Forsvaret, så det kan dukke opp noen blogginnlegg som Forsvarsfrue! Prøver å blogge variert, slik at det kan være noe for enhver smak :-) Skriv gjerne til meg på mail eller kommentar hvis du lurer på noe, eller hvis det er noe du savner på bloggen min.

Arkiv

hits