Hjem Om meg Kategorier Videoer Kontakt

Hjemmekontoret vårt

Forrige uke var Per-Inge som nevnt tidligere på vinterøvelse, og da fant jeg ut at jeg skulle være VELDIG effektiv mens han var borte. Jeg pakket ut veldig mye, ryddet pappesker og rot, støvsugde, dro til Ikea for å handle inn litt greier, og endte opp med å bygge hele kontoret ferdig før han kom hjem.

Hver gang Per-Inge drar, kicker forsvarsfrue-genet inn for fult, og jeg blir ekstremt effektiv og skal klare så mye som mulig selv. Kjenner at jeg har et lite behov for å vise at jeg klarer alle de typiske "mannfolkjobbene" på egen hånd.

Her er et bilde av hvordan rommet så ut før vi flyttet inn:


Dette er likevel ikke representativt ut i fra hvordan rommet så ut rett før Per-Inge dro på øvelse. Da hadde vi nemlig flyttet inn i huset, og dette rommet var STAPPFULT av esker, bagger, bøker, søppel, sko, ROT! Det var faktisk ikke mulig å gå inn på rommet, på grunn av den store haugen med rot. Og det er ikke en overdrivelse i det hele tatt. Heldigvis kan jeg nesten si, så har jeg ikke bilde av det.
Den rosa veggen har vi planer om å male bort, da vi ikke har planer om å lage dette om til et søtt rosa prinsesserom foreløbig ;) Vi har ikke bestilt maling enda, så jeg får heller vise dere det ved en senere anledning. Jeg syns kontoret mitt har blitt ganske så fint, til tross for den rosa veggen!Det høres kanskje rart ut, men konsentrasjonen min øker når jeg har grønne planter rundt meg! Etter et kjapt googlesøk fant jeg ut at dette ikke er så rart likevel. I følge en undersøkelse gjennomført av The University Of Queensland's School of Psycology, øker produktiviteten vår med hele 15% når grønne planter settes inn i et kontorlandskap! 


Der snek det seg med et par katter og. 


De to hyllene, kontorstolen og den stoooore kontorpulten er forresten innkjøpet fra Ikea som jeg bygget helt selv på en kveld!
Vi er jo begge studenter til en viss grad, så det ble det rimeligste jeg fant som jeg likte på ikea. Syns det funker!Guilty pleasure: Vogue. Viktig å la kreativiteten strømme på kontoret!


Planen min på kort sikt er å bruke kontoret til eksamensjobbingen min, noe jeg allerede har fått behov for! Veldig fint å ha et eget arbeidssted for å komme "in the zone" og bare nedlegge side for side i word. Planen på litt lengre sikt, når jeg er ferdigutdannet, er å få meg en jobb der jeg også kan få brukt hjemmekontoret i ny og ne på spennende prosjekter! FramtidsDRØMMEN er å starte min egen bedrift, og da vet jeg at hjemmekontoret blir en nødvendighet! Akkuratt nå sitter Per-Inge nede på kontoret og skriver på hjemmeeksamen som han fikk utdelt i dag. Vi har med andre ord brukt kontoret ganske mye, selv om det bare er en uke siden jeg lagde det ferdig!
Dette semesteret har jeg endringsledelse som valgfag, så skrik ut hvis du har en spennende jobb på lur til meg!
Min "job zone".

 

Flere som har hjemmekontor eller en liten arbeidskrok?
 

3 kommentarer

Silje Eriksen

24.03.2015 kl.08:59

å så fint det ble! :) Jeg har dessverre ikke hjemmekontor, men sitter som regel i spisestuen :-)

MASHE

24.03.2015 kl.17:49

Silje Eriksen: Tusen takk :D Jeg har også alltid brukt spisestuen, men jeg blir så lett ufokusert da. Var digg å få et eget kontor rett og slett :-)

birgitte

26.03.2015 kl.03:12

så fint :D Har ikke hjemmekontor selv, så blir ofte sittende på kjøkkenet om jeg skal jobbe med eksamen eller lese pensum.. Funker overraskende bra - men hadde vært bedre med et eget hjemmekontor! (får lage et når jeg får min egen leilighet i nærmeste fremtid hihi)

Skriv en ny kommentar

MASHE NEWS:


Bryllupsplanlegging: TRYKK HER!

Spørreundersøkelse: TRYKK HER!
MASHE

Søk i bloggen

-LEGG MEG TIL SOM VENN-
Meld deg inn i facebookgruppen her!

MASHE

22, Bergen

Marit Serine Helgesen Naustvik: Jeg er en 22 år gammel jente som blogger om livet mitt og ting som opptar meg. Studerer HR og personalledelse på Markedshøyskolen i Bergen. Som student er bloggen blitt nedprioritert, men det vil komme et par innlegg innimellom! Sjekk gjerne ut arkivet! Giftet meg 4. august 2012, med drømmemannen Per-Inge. Han tar utdannelse i Forsvaret, så det kan dukke opp noen blogginnlegg som Forsvarsfrue! Prøver å blogge variert, slik at det kan være noe for enhver smak :-) Skriv gjerne til meg på mail eller kommentar hvis du lurer på noe, eller hvis det er noe du savner på bloggen min.

Arkiv

hits